Zadzwoń do nas: 32 22 12 417
ul.Rybnicka 163, 43-180 Orzesze-Zawada Zobacz na mapie

Sylwester 2017 / 2018

Wszystkich miłosników dobrej zabawy i wyśmienitego jedzenia serdecznie zapraszamy na już szesnastą Zabawę Sylwestrową z Hotelem i Restauracją Timberland.

Jak co roku w sympatycznej atmosferze będziemy bawić się do białego rana. To szczególny czas, w którym każdy z nas chce się wyszaleć – czemu nie zrobić tego w magicznym miejscu z grupą znajomych? Zapraszamy wszystkich do wspólnego świętowania przyjścia Nowego Roku od lat niezmiennie z najlepszym dj-em!

Nie zwlekaj, zarezerwuj miejsce już dziś! Bilety do nabycia w Recepcji Hotelu. Więcej informacji pod nr telefonu 502-050-484 lub 32 22-12-417.

Start: godzina 20:00
Miejsce: sala bankietowa
Muzyka: imprezę poprowadzi niezastąpiony od lat DJ Marek :)
Cena: od 400zł za parę

Sylwester Orzesze


Wybierz pakiet sylwestrowy:

Pakiet złoty: 1 osoba – 200,00zł, 2 osoby – 400,00zł

Pokój 2 osobowy Classic + bilet: 600,00 zł 720,00zł
Pokój 2 osobowy Premium + bilet: 650,00 zł 790,00zł

Na ten wyjątkowy wieczór szef kuchni poleca:

ZUPA: Krem z pieczonego buraka
DANIE GŁÓWNE: Wołowina po staropolsku z kluskami i białą kapustą zasmażaną
DESER: Kawa + ciasto z galaretką

Zimna Płyta:

  • Staropolskie wędliny + wyborne sery
  • Wybór mięs pieczonych
  • Tymbaliki z kurczaka
  • Tortilla z suszonymi pomidorami i łososiem
  • Rolada serowa z dodatkami
  • Śledzik w oleju z macerowaną cebulką
  • Śledzik w śmietanie z jabłkiem
  • Befsztyk tatarski z dodatkami
  • Staropolski pasztet pieczony z żurawiną
  • Sałatka szefa kuchni

Na koniec:

  • Barszcz z krokietem

Napoje bezalkoholowe:

  • Woda niegazowana i soki 100% bez ograniczeń
  • Napoje gazowane 2 sztuki na osobę
  • W porze kawowej napoje gorące bez ograniczeń

Napoje alkoholowe:

  • Szampan na toast
  • 0,5l wódki na 2 pary

Pakiet diamentowy: 1 osoba – 250,00zł, 2 osoby – 480,00zł

Pokój 2 osobowy Classic + bilet: 680,00 zł 760,00zł
Pokój 2 osobowy Premium + bilet: 720,00 zł 830,00zł

Na ten wyjątkowy wieczór szef kuchni poleca:

ZUPA: Krem z pieczonego buraka
DANIE GŁÓWNE: Aromatyczna pierś z kaczki w sosie z żubrówki, kluski i buraczki
DESER: Kawa + malinowe tiramisu

Zimna Płyta:

  • Staropolskie wędliny + wyborne sery
  • Wybór mięs pieczonych
  • Tymbaliki z kurczaka
  • Tortilla z suszonymi pomidorami i łososiem
  • Rolada serowa z dodatkami
  • Śledzik w oleju z macerowaną cebulką
  • Śledzik w śmietanie z jabłkiem
  • Befsztyk tatarski z dodatkami
  • Staropolski pasztet pieczony z żurawiną
  • Sałatka szefa kuchni

Na koniec:

  • Barszcz z krokietem

Napoje bezalkoholowe:

  • Woda niegazowana i soki 100% bez ograniczeń
  • Napoje gazowane 2 sztuki na osobę
  • W porze kawowej napoje gorące bez ograniczeń

Napoje alkoholowe:

  • Szampan na toast
  • 0,5l wódki na 2 pary
  • Wino białe lub czerwone półwytrawne – butelka na 2 pary
 

Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego – realna odpowiedź na realne potrzeby. Wzrost konkurencyjności kompleksu hotelowo-gastronomicznego Timberland poprzez inwestycję w część restauracyjną.

Beneficjent: Holecki Ryszard Centrum Ogrodniczo-Przemysłowe Timberland.
Wartość całkowita: 409 959,00 PLN.
Wartość dofinansowania: 199 980,00 PLN.

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013.

Informacje źródłowe na temat Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013 znajdują się na stronie www.rpo.slaskie.pl.

Wirtualny spacer