Zadzwoń do nas: 32 22 12 417
ul.Rybnicka 163, 43-180 Orzesze-Zawada Zobacz na mapie
Firmowe spotkanie opłatkowe

Firmowe spotkanie opłatkowe

Wszystkie firmy chcące nadchodzące Święta uczcić wraz ze swoimi pracownikami zapraszamy do zorganizowania świątecznego spotkania opłatkowego w Hotelu i Restauracji Timberland. To magiczne miejsce pozwoli na wyjątkowe spędzenie czasu ze współpracownikami.

Jesteśmy otwarci na propozycje, dlatego sam przebieg spotkania możemy ustalić indywidualnie – począwszy od klasycznego spotkania z poczęstunkiem, poprzez spotkania z prezentacją, podsumowaniem roku, aż po formę przybierającą imprezy integracyjne. Czekamy na Państwa kontakt – spotkajmy się i ustalmy szczegóły Waszego Święta.

Zadzwoń do nas 32 22 12 417 lub napisz na adres biuro@restauracja-timberland.pl.


Sprawdź propozycje naszego menu:

Menu opłatkowe

Propozycja nr 1 –75,00/os.

Przystawka:

  • Śledzik z macerowaną cebulką

Zupa:

  • Świąteczny barszcz z uszkami

Danie główne:

  • Karp w panierce
  • Pierogi z kapustą i grzybami 3szt.
  • Wigilijna kapusta z grzybami
  • Ziemniaki z koperkiem

Deser:

  • Makówki
  • Placek korzenny ze śliwką
  • Kawa lub herbata

Propozycja nr 2 –85,00/os.

Przystawka:

  • Śledzik z macerowaną cebulką

Zupa:

  • Aromatyczna grzybowa z makaronem

Danie główne:

  • Karp w panierce
  • Pierogi z kapustą i grzybami 3szt.
  • Wigilijna kapusta z grzybami lub grochem
  • Ziemniaki po pańsku

Deser:

  • Świąteczny deser z makiem, pomarańczą, orzechami i laską wanilii
  • Placek korzenny ze śliwką
  • Kawa lub herbata

Propozycja nr 3 –115,00/os.

Przystawka:

  • Ryba w galarecie

Zupa:

  • Rosół rybny lub barszcz z uszkami

Danie główne:

  • Karp w panierce
  • Łosoś z grilla ze szpinakiem
  • Surówka z ogórka kiszonego z miodem
  • Wigilijna kapusta z grzybami
  • Ziemniaki z koperkiem

Deser:

  • Makówki
  • Staropolska moczka
  • Placek jabłkowy lub śliwkowy podawany na ciepło
  • Kawa lub herbata

Propozycja nr 4 –125,00/os.

Przystawka:

  • Trio śledziowe

Zupa:

  • Krem z podgrzybków

Danie główne:

  • Schab po kasztelańsku w sosie grzybowym
  • Karp w panierce
  • Pierogi z kapustą i grzybami 3szt.
  • Wigilijna kapusta z grzybami
  • Ziemniaki po pańsku

Deser:

  • Świąteczny deser z makiem, pomarańczą, orzechami i laską wanilii
  • Makówki
  • Placek korzenny ze śliwką
  • Kawa lub herbata

Do wyżej wymienionych zestawów proponujemy szeroka gamę jakościowych win lub aromatyczny grzaniec z dodatkiem goździków i pomarańczy.

 

Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego – realna odpowiedź na realne potrzeby. Wzrost konkurencyjności kompleksu hotelowo-gastronomicznego Timberland poprzez inwestycję w część restauracyjną.

Beneficjent: Holecki Ryszard Centrum Ogrodniczo-Przemysłowe Timberland.
Wartość całkowita: 409 959,00 PLN.
Wartość dofinansowania: 199 980,00 PLN.

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013.

Informacje źródłowe na temat Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013 znajdują się na stronie www.rpo.slaskie.pl.

Wirtualny spacer